Właśnie złapałeś kolekcjonerskiego bakcyla, a nie wiesz jak ocenić stan nowego nabytku czy opłaca się go czyścić oraz jak go bezpiecznie przechowywać? Ten dział jest dla Ciebie!
Mad_Tiger napisał:Pisząc o powlekaniu to właśnie miałem na myśli
Z przyjemnością wyręczyłem.
Trzeba wyleczyć czyszczenie, z pokolenia na pokolenie. - torontokuba
Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim. - George Orwell
Trzeba wyleczyć czyszczenie, z pokolenia na pokolenie. - torontokuba
Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim. - George Orwell
W sprawie reklamy w awatarze proszę o kontakt na PW Maksymalny rozmiar; szerokość: 80 pikseli, wysokość: 80 pikseli, waga pliku: 50.00 KiB + 2 linijki tekstu w podpisie.
Oj tam, zawsze można sprzedać mieszkanie, samochód i nerkę, wziąć kredyt na 30 lat i przy odrobinie szczecią stać się najbogatszym kloszardem na świcie Mi póki co wystarczy że przejrzę katalog
Gdy chcę otworzyć katalog pojawia się komunikat: "Pobieranie pliku PRL 1949-1990 (PL).pdf jest niebezpieczne i zostało zablokowane przez filtr SmartScreen".
Pliki są na 100% bezpieczne. Jedyne co mogę poradzić to przesiadka z Internet Explorera na coś bardziej 'normalnego' i zainstalowanie programu do przeglądania PDF. Na przykład Adobe Reader.
Dla początkujących: a) pierwszy rozdział - jak nie zbierać monet, na co zwracać uwagę pod względem wartości historycznej; b) drugi - opisuje produkcję monet, poznamy pojęcia tj. kowanie, bicie, wyciskanie, bielenie, justerowanie (justowanie).