,,Ban" na forum TPZN czy problemy techniczne

Dyskusje o wszystkim - nie tylko o numizmatyce.

Moderatorzy: meszuzel, wordlord

,,Ban" na forum TPZN czy problemy techniczne

Postprzez Tuk Tukat » 07 Mar 2018 15:56

Witam dzisiaj rano chcąc się zalogować na forum TPZN wyświetlił mi się komunikat że zostałem zbanowany .
Ździwieni było tym większe gdyż od dawna nic nie publikowałem więc sądzę że to może bardzej problemy techniczne z serwerem . Czy może ktoś sprawdzić co sprawdzić co się dzieje .??
Załączniki
Screenshot_20180307-092553.png
Monety SAP , Księstwo Warszawskie , II RP
Awatar użytkownika
Tuk Tukat
 
Posty: 266
Rejestracja: 29 Maj 2017 16:31

Re: ,,Ban" na forum TPZN czy problemy techniczne

Postprzez Mad_Tiger » 07 Mar 2018 15:59

U mnie wszystko działa

Screenshot_2018-03-07-14-59-09.png
"Tu przyklęka numizmatyk,
Słychać jego serca bicie.
To pieniądza jest fanatyk,
W biciu monet jego życie."

ImageMój zbiór monet na ucoinImage
ImageSprzedam trochę monet i banknotówImage

W sprawie reklamy w awatarze proszę o kontakt na PW :)
Maksymalny rozmiar; szerokość: 80 pikseli, wysokość: 80 pikseli, waga pliku: 50.00 KiB + 2 linijki tekstu w podpisie.
Awatar użytkownika
Mad_Tiger
 
Posty: 4450
Rejestracja: 16 Sty 2015 23:19
Miejscowość: Warszawa

Re: ,,Ban" na forum TPZN czy problemy techniczne

Postprzez meszuzel » 07 Mar 2018 16:14

U mnie tez jest ok.
Prawdopodobnie padłes ofiarą czyszczenia martwych dusz :) lub zablokowany IP pokrył sie z Twoim.
Sokrates "Wiem, że nic nie wiem"

Pozdrawiam
Mariusz
Awatar użytkownika
meszuzel
Moderator
 
Posty: 11578
Rejestracja: 20 Lip 2008 13:49
Miejscowość: Piotrków Tryb.

Re: ,,Ban" na forum TPZN czy problemy techniczne

Postprzez Tuk Tukat » 07 Mar 2018 16:16

Na starym telefonie mi działa więc na szczęście bana nie ma ,ale nwm dlaczego ten komunikat się wyświetla na moim ,,nowym" telefonie .
Monety SAP , Księstwo Warszawskie , II RP
Awatar użytkownika
Tuk Tukat
 
Posty: 266
Rejestracja: 29 Maj 2017 16:31

Re: ,,Ban" na forum TPZN czy problemy techniczne

Postprzez meszuzel » 07 Mar 2018 16:34

Wyłącz stary telefon i włącz na nowo. Powinien połączyc się z innym IP. wtedy powinno być ok. Z tego co widzę u nas to masz zmienny.
Sokrates "Wiem, że nic nie wiem"

Pozdrawiam
Mariusz
Awatar użytkownika
meszuzel
Moderator
 
Posty: 11578
Rejestracja: 20 Lip 2008 13:49
Miejscowość: Piotrków Tryb.


Wróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości