Niektórzy inwestorzy mogli zejść na zawał ale co tam, ważne żeby było o tym głośno.
Moderatorzy: meszuzel, wordlord
meszuzel napisał:..... a mój post, to prowokacja do dyskusji.
meszuzel napisał:Teraz sprzedaje,![]()
A ta serio, to nigdy nie miałem nawet milionowej części kryto, a mój post, to prowokacja do dyskusji.
tonyxxl napisał:Przy okazji:
http://forsal.pl/artykuly/1122307,placa-minimalna-w-gore-az-o-117-zl.html
zagadka: skąd się wezmą te pieniądze? z powietrza? ludzie będą wydajniej pracować?
odpowiedź: nie, jedynie ceny będą szybciej rosły a rząd będzie miał więcej składek i innych podatków na mamienie socjalem i chwaleniem się jak to dobrze "dba" o Polaków. W ogólnym rozrachunku zwykły robotnik na tym straci. Plan stary i durny jak rewolucja październikowa.
onager1 napisał:Poker i bitcoin mają to do siebie, że tylko wybrani coś tam zarobią. Innych baranów trzeba pilnować. Bo taki jeden i drugi straci majątek, weźmie kredyt w innej walucie, nie ubezpieczy chałupy lub pola i wychodzi palić gumy na ulicy. Bo państwo nie ostrzegło... No sorry, ale większość z nas to idioci, którym jakby pozwolono kupować bez recepty to 10% społeczeństwa otruło by się na następny dzień a 80% przestało by chodzić do lekarza bo na forum wyczytali co im dolega i co należy brać. Więc się nie dziwię, że wolą dmuchać na zimne.
onager1 napisał: Bo zezwolisz na wycinkę własnych drzew to chinole nie wyrobią się z produkcją pił dla polski,
Wróć do Inwestycje w monety i banknoty
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości