Moderatorzy: meszuzel, wordlord
Gaszpar74 napisał:nie zagłębiałem sie az tak w cennik poczty polskiej ale ja płace od wagi wiekszosc moich wysyłek zagranicznych to koszt 18,30 zł a jezeli przesylka przekracza wage 500 gr ( chodz pewny nie jestem) to płacilem cos ponad 30 zł
ala19831 napisał:Kolejna ciekawa (niestety nie dla mnie) sytuacja. Paczka z UK wróciła na wyspy. Wg. śledzenia przesyłki była dwukrotna próba doręczenia, lecz nie było mnie w domu. Awizo nie otrzymałam, a paczka wróciła na trzeci dzień na wyspy. Mimo, że powinna leżeć 2 tyg na poczcie. Nadawca twierdzi, że jej nie dostał i leży w magazynie. Skąd nie może jej odzyskać bo nie ma tam nr. tel.
Co także ciekawe przesyłka nie trafiła do Polskiej poczty tylko kuriera. Jak to możliwe?
Gaszpar74 napisał:czyli rozumiem ze monety przepadły? skad wiesz ze paczke zniszczono?
Drodzy użytkownicy, dodaliśmy dwie małe, ale bardzo pożądane funkcje.
1) Prywatne wiadomości mają teraz funkcję, w której możesz zobaczyć status wiadomości; innymi słowy, możesz zobaczyć, czy druga osoba czyta twoją wiadomość. Byliśmy często proszeni o dodanie tej funkcji, więc mamy nadzieję, że ci się przyda.
2) W sekcji zamiany niektórzy użytkownicy zauważyli, że funkcja usuwania zamienionych monet nie była łatwa do zrozumienia (najpierw wybrano monety, a następnie podjęto ostateczną decyzję na liście wymiany, a następnie usunięto je ręcznie). Po omówieniu tego, zdecydowaliśmy się zrobić wszystko za pomocą jednego przycisku. Teraz, za obopólną zgodą, poniżej przycisków statusu powodzenia po lewej stronie znajduje się przycisk do usuwania monet z listy. Mamy nadzieję, że te ulepszenia są również pomocne.
Wróć do Ogólne dyskusje o monetach
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości