Forum monety.pl Strona Główna pod patronatem emonety.pl monety.pl
forum numizmatyków

Pomoc dla Kryspinka

2008-10-27 — zamówienie nr 30389/10/2008

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum monety.pl Strona Główna -> Negatywne
anna31

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 1:07 pm    Temat postu: 2008-10-27 — zamówienie nr 30389/10/2008 Odpowiedz z cytatem

Mam wykupione cztery pełne abonamenty, zamówienie złożyłam 27 października, zgodnie z "nowymi" zasadami wpisałam, że chcę zakupić również 50zł Ag "90 rocznica odzyskania...", a dzisiaj otrzymałam zwrot pieniędzy za tą monetę. Chyba to jest już przesada, że mając wykupione 4 pełne abonamenty nie mogę liczyć nawet na jedną złotą 50zł, a nawet słowa wyjaśnienia nie otrzymałam, a już o przeprosinach nie mówiąc. Czuję się poprostu oszukana i tyle!

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wojtekelblag

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 3:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

życie Wink

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ziemniok

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 5:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyjaśnienia są na forum, kilkukrotnie już napisane.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Skype Gadu-Gadu
Anax

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 5:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wojtekelblag napisał:
życie Wink

I co cię tak rozbawiło co? Evil or Very Mad

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Gadu-Gadu
Gość

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 10:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, gdzieś tam na forum jakieś przebąkiwanie, że monet wredny NBP nie chce dać. Ja osobiście żadnych konkretnych dotyczących mojej indywidualnej sytuacji wyjaśnień nie otrzymałam. Chyba w takich okolicznościach należy mi choć odrobina dobrej woli ze strony sprzedawcy. Ja się czuję oszukana i lekceważona, a wyjaśnienia (gdzieś na forum), że dla wszystkich nie starczyło do mnie jakoś nie trafiają, to dla kogo wystarczyło, ja złożyłam zamówienie natychmiast po otrzymaniu maila, że emisja rozpoczęta 27 października, a mając 4 pełne abonamenty, sądziłam że powinnam tą jedną chociaż otrzymać. To kiedy należało ją zamówić?

Ziemniok

PostWysłany: Czw Lis 06, 2008 8:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pozwolę sobie fragmentarycznie przywołać te wyjaśnienia.

Firma otrzymała przydział 100 monet, i najwidoczniej te 100 monet zostało wykupionych przed Pani zamówieniem. 100 osób otrzymało, reszta niestety nie. Przy takim nakładzie, trudno, by każdy ją otrzymał. To fizycznie niemożliwe. Przydział dla firmy został obcięty o 95 %, i firma o tym została poinformowana ze strony NBP parę dni przed emisją ( to inna kwestia nieprofesjonalizmu departamentu emisyjno - skarbcowego ).

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Skype Gadu-Gadu
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum monety.pl Strona Główna -> Negatywne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: