|
monety.pl forum numizmatyków
|
 |
|
|
|
|
 | | | |
anna31
| | | |  |
|
 | | | |
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 1:07 pm Temat postu: 2008-10-27 — zamówienie nr 30389/10/2008 |
|
|
| Mam wykupione cztery pełne abonamenty, zamówienie złożyłam 27 października, zgodnie z "nowymi" zasadami wpisałam, że chcę zakupić również 50zł Ag "90 rocznica odzyskania...", a dzisiaj otrzymałam zwrot pieniędzy za tą monetę. Chyba to jest już przesada, że mając wykupione 4 pełne abonamenty nie mogę liczyć nawet na jedną złotą 50zł, a nawet słowa wyjaśnienia nie otrzymałam, a już o przeprosinach nie mówiąc. Czuję się poprostu oszukana i tyle! |
| | | |  |
|
 | | | |
wojtekelblag
| | | |  |
|
 | | | |
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 3:05 pm Temat postu: |
|
|
życie  |
| | | |  |
|
 | | | |
Ziemniok
| | | |  |
|
 | | | |
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Wyjaśnienia są na forum, kilkukrotnie już napisane. _________________ Pozdrawiam, Krzysiek  |
| | | |  |
|
 | | | |
Anax

| | | |  |
|
 | | | |
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
| wojtekelblag napisał: | życie |
I co cię tak rozbawiło co?  _________________ Wszyscy ludzie są równi, tylko niektórym wydaje się, że są równiejsi. |
| | | |  |
|
 | | | |
Gość
| | | |  |
|
 | | | |
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
| Tak, gdzieś tam na forum jakieś przebąkiwanie, że monet wredny NBP nie chce dać. Ja osobiście żadnych konkretnych dotyczących mojej indywidualnej sytuacji wyjaśnień nie otrzymałam. Chyba w takich okolicznościach należy mi choć odrobina dobrej woli ze strony sprzedawcy. Ja się czuję oszukana i lekceważona, a wyjaśnienia (gdzieś na forum), że dla wszystkich nie starczyło do mnie jakoś nie trafiają, to dla kogo wystarczyło, ja złożyłam zamówienie natychmiast po otrzymaniu maila, że emisja rozpoczęta 27 października, a mając 4 pełne abonamenty, sądziłam że powinnam tą jedną chociaż otrzymać. To kiedy należało ją zamówić? |
| | | |  |
|
 | | | |
Ziemniok
| | | |  |
|
 | | | |
Wysłany: Czw Lis 06, 2008 8:46 am Temat postu: |
|
|
Pozwolę sobie fragmentarycznie przywołać te wyjaśnienia.
Firma otrzymała przydział 100 monet, i najwidoczniej te 100 monet zostało wykupionych przed Pani zamówieniem. 100 osób otrzymało, reszta niestety nie. Przy takim nakładzie, trudno, by każdy ją otrzymał. To fizycznie niemożliwe. Przydział dla firmy został obcięty o 95 %, i firma o tym została poinformowana ze strony NBP parę dni przed emisją ( to inna kwestia nieprofesjonalizmu departamentu emisyjno - skarbcowego ). _________________ Pozdrawiam, Krzysiek  |
| | | |  |
|
|
|